Rakkaudella, minä

Runoilija kettu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hämmentynyt.
Kävinkö sittenkään syvimmissä syvyyksissä,
näinkö elämän parhaat puolet,
seisoinko sittenkään sateessa yksin ja hylättynä,
sainko kortin ystävältä..

Vai seisoinko sittenkin kaiken aikaa tässä, tyhjänä?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot