Missä olen

Runoilija kettu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olenko rivejä runossa,
sanavalintoja puhelimessa
-olenko enemmän kuin osaat kuvailla?

Olenko tulos päivän työstä,
olenko hyvää seksiä, joinain päivinä huonompaa.
-voitteko korvata minut toisella?

Olenko kuva tytöstä,
olenko tiedot lomakkeessa.
-onko minussa yhtä lailla kirjoitusvirheitä?

Olenko muisto menneisyydestä,
mielikuva ja tunnetila jonka kasvot piirtyivät muistiisi.
-saatanko pyyhkiytyä jonain päivänä pois luotasi ja lakata olemasta sinulle?

Olenko istuinnumero lentolipussa,
mustetta passikuvassa.
Tarvitaanko minua täyttämään joku paikka maailmassa?

Olenko numerosarja puhelimessasi, jota katselet muttet koskaan valitse?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot