Olla onnellinen

Runoilija kettu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olla onnellinen, taitaa olla miettimättä onko sitä.
Niin, olla miettimättä onko onnellinen.

Olla onnellinen, taitaa olla unohtaessaan olla onnellinen.
Meinaan, unohtaa tuntea tietoisesti niin paljon.

Olla onnellinen, taitaa olla tuntea jotain miettimättä sitä niin kamalasti.
Kyllä, olla onnellinen taitaa merkitä olla unohduksissa kaikesta ja autuaan tietämätön siitä että edes tuntee jotain.

Olla onnellinen taitaa merkitä olemista täysin pihalla kaikesta, leijua omassa onnellisuuden atmosfäärissään.

Kai minä sitten osaankin olla onnellinen, ainakaan en tuntenut hetki sitten tarvetta kirjoittaa siitä runoja mitä on olla onnellinen.

Kai minä silti olen onnellinen?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot