Nimetön

Runoilija kettu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Soitan samat laulut uudelleen ja uudelleen.
Lainaan samoja lyriikoita ja pyyhin ne taas pois.
En saa herättyä aamulla,
jatkan unessa päivän,
en vajoa uneen yöllä.

Kadotan tavarat käsissäni.
Pudotan esineet lattiallani.
En saa otetta pitelemästäni köydestä.

Pelasta.
Nosta jaloilleni.
Avaa silmäni.
Herätä satavuotisesta unesta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot