Me, mutta minä

Runoilija kettu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vannoin tämän olevan ikuista,
vannoin pitäväni huolta sinusta.
Kerroin myös toiselle tekeväni kaikkeni,
vannoin maksavani huolenpidollani kaiken mitä sain vastalahjaksi.
Kiinnyin kaikkeen tähän ympärilläni ja muutin sen saduissani eläväksi.
Tunsin eläväni iäti tässä samassa lämmössä, saman auringon alla.

Ja nyt olen lähdössä.
Jäljellä on enää aurinko ja minä,
aurinko joka on liian kuuma,
joka sekoittaa vuodenajat ja tekee päivästä lyhyen.
Missä ovat lupaukseni nyt?
Mitä minä seuraan lopulta, sydäntäni vai niitä joille se sykkii?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidän kovasti :)

 

Käyttäjän kaikki runot