Nimetön

Runoilija ElonFriikki

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tuskallista prosessia läpikäyvä ihmisentekele.
Tekstit syntyvät siinä hetkessä, missä kulloinkin elän.
Gathering the pieces...
    
    day
           by
                 day
 

niin pieni voi ihminen olla
niin paljon pienemmäksi itsensä tuntea

ja silti toisen allensa talloa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Täysin totta. Tunnen pieniä ihmisiä... hyvää syntymäpäivää!

Niinhän se menee. Totta.

Hyvä.

Muutamilla sanoilla kerrot
niin paljon ja niihin sanoihin sisällytät
totuuden.

Mahtavaa sanailua!!! *taputtaa*

 

Käyttäjän kaikki runot