Nimetön

Runoilija ElonFriikki

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tuskallista prosessia läpikäyvä ihmisentekele.
Tekstit syntyvät siinä hetkessä, missä kulloinkin elän.
Gathering the pieces...
    
    day
           by
                 day
 

Terve vanha ystävä,

vuosiin emme ole nähneetkään...
melkein jo ikävöin sinua

vaikka saatkin itseni tuntemaan arvottomaksi
mutta samalla luot minuun uutta eloa

malja sinulle,
ystäväni,

epävarmuus.

Sillä janoanhan elämää...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

En oikein osaa tähän muuta sanoa, kuin että pidän tästä runosta. KIITOS!

 

Käyttäjän kaikki runot