Nimetön

Runoilija ElonFriikki

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tuskallista prosessia läpikäyvä ihmisentekele.
Tekstit syntyvät siinä hetkessä, missä kulloinkin elän.
Gathering the pieces...
    
    day
           by
                 day
 

ei ole toiminut pariin päivään ihminen
vain ollut
jos on näiden seinien sisällä viipynyt

sammaloituuhan siihen
väistämättä
vaan haluton
sen poiskaan karistamaan

kylmyyden vaippa iholla
ei rohkaise alastomuuteen
itsensä edessä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Onpa vahvaa tulkintaa!!!Hieno!!!

jotain niin karua ristiriitaa voi olla ihmisessä joskus, hmm siitä kertoo mielestäni tämä runo.. toisaalta kiduttaa itseään ajatellen että tämä on kohtaloa, mutta sitten toisaalta hylkää sen mahdollisuuden että jatkaisi eteenpäin.
Hyvä, hienosti sait kuvattua tunteita tässä, hieno runo lyhykäisyydessään. :)

 

Käyttäjän kaikki runot