Nimetön

Runoilija ElonFriikki

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tuskallista prosessia läpikäyvä ihmisentekele.
Tekstit syntyvät siinä hetkessä, missä kulloinkin elän.
Gathering the pieces...
    
    day
           by
                 day
 

elän unelmista

hulluista
päättömistä
viattomista

romantiikan nälkäisistä
lapsekkaan toiveikkaista
käsin kosketeltavista

sietämättömän todentuntuisista

siten kivuliaista

elämän makuisista

sinusta

kaunosieluinen ystäväni

joka saat sydämeni pakahtumaan

Selite: 
taisin ihastua...
Kategoria: 
 

Kommentit

puhuisipa joku mulle näin kauniisti:)

Herkkä ja ihastuttava runo unelmista jotka vievät mukanaan toteutuessaan!

Kukapa meistä ei silloin tällöin eläisi unelmista. :) Tämä on todella hyvä, kaunis, hiukan haikea mutta jotenkin sopivan romanttinen teksti... Ei siis sorru yltiömakeilun puolelle, mikä onkin tosi hyvä juttu.

Samaistuin tämän runon alkuun.. Unelmointi on tärkeää, siitä ei saa luopua tai osa ihmisestä kuolee... :)

Taisin ihastua minäkin...runoosi, mielettömän hyvänolon tunteen sain.

Minä ihastuin runoosi!
*hymy*

Ihana huomata että on vielä niitä jotka unelmoi. Tästä runosta tulee hyvälle mielelle.

 

Käyttäjän kaikki runot