Nimetön

Runoilija ElonFriikki

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tuskallista prosessia läpikäyvä ihmisentekele.
Tekstit syntyvät siinä hetkessä, missä kulloinkin elän.
Gathering the pieces...
    
    day
           by
                 day
 

talven ensihetkistä
kesä hauraana muistona
syksyn haikeudella hyvästeltyään

tajuaa ikävän
ja ihon kaipauksen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

No joo, sievähän tämä, mutta kovin kuluneita sanankäänteitä mielestäni käytät. Runo lisäksi onnistuu jotenkin hajoamaan lyhyydestään huolimatta. Ehkäpä se kaipaisi selkeämpää lopetusta. Säkeet ovat selkeästi jossain määrin tekemisissä toistensa kanssa, mutta ne voisivat olla läheisempiäkin ystäviä, jos ymmärrät mitä tarkoitan. (Kirjoittelen välillä niin hämäriä lauseita, että itsekin unohdan, mitä ajoin takaa. :P)

Voi kuin kaunista..`*huokaus*.. Hyvää syntymäpäivää!

Ikävä ja kaipuu kuvastuvat herkästä ja liikuttavasta runostasi!

 

Käyttäjän kaikki runot