Nimetön

Runoilija mily

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

nuoren tytön ruumiissa asuu liian varhain vanhentunut sielu.
 

Yhä vain
katsoo hän ylöspäin
miestään
joka jo on valkoinen,
murhejuonteiden kaunistama.

Ja naisella
ylpeys kutittelee sydänreunoja,
yhä vain
kämmen kaartuen hapuilee
toista,
eikä kolmatta
kai koskaan ollutkaan.

En koskaan valittaisi autojonoista,
jos astelisit maan
päättymättömiksi poluiksi
minun kanssani ainoastaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

murhejuonteiden kaunistama hieno kohta tässä runossa

haikea runo, hyvä!

 

Käyttäjän kaikki runot