Nimetön

Runoilija mily

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

nuoren tytön ruumiissa asuu liian varhain vanhentunut sielu.
 

Pitkin päiviä istun, ihailen
ajatusta kirkastunutta
sillä ei väriä ole
mutta muoto
kujeileva, keinuva

niin kuin ve'essä
lepää laivanpohja
minäkin rintaasi nojaan

vasten
tahtoa vasten
tai olkapäätä
ei meissä ole häntää eikä
päätä

keskipiste vain,
peilikuva pupillinnurkissa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot