Nimetön

Runoilija mily

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

nuoren tytön ruumiissa asuu liian varhain vanhentunut sielu.
 

Junarataa valaisevat lamput
eivät minua
liikuttele millään tavalla
eivätkä jäät
lähteneetkään hyvästelemättä

ne sulivat,
sinä humalassa
minua huimaa,
ne sulivat
ja jäätyivät äärettömäksi
iäisyysvärähtelyksi.

Älä väritä
minua kaltaiseksesi
keltaiseksi
ei minusta
ole auringon haastajaksi.

Mieluummin uhmaan kuuta -
yöjunia hellitään valolla
liikaa muutenkin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot