Salaa sinua rakastan

Runoilija mily

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

nuoren tytön ruumiissa asuu liian varhain vanhentunut sielu.
 

Se liikuskelee minussa
kuin pisara vahalehden pinnalla
kunnes putoaa
enkä minä kaipaamaan jää.

Puhun rakkaudesta sinuun.

Kunnes voittaja selviää
sydän toivoo hämärää
ethän silloin suruani nää
enkä minä itkemään jää.

Puhun rakkaudesta sinuun
mutta hiljaa puhun
enkä ikinä
aio silmiisi katsoa ja kertoa:
minä rakastan sinua
rakastanhan minä sinua!

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot