everlasting

Runoilija itkevä-tyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

se mikä ei tapa se vahvistaa. Ei kannata toivoo hukata, koska se voi sut lopulta pelastaa.
 

Like a dream when you can't wake up.
It's shokeing me, I feel lost but I want to be found.
This bad dream keeps going on, and on and on.

I can't take it.

I turned into a monster in a flash,
the snail pan in my hand didn't last.
I cut you like a psycho, I cheat you, I'm a slut.
You ask me - Why?
- I don't know.

But I know that's not enough.

This is my everlasting everyday.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot