valehtelin.

Runoilija itkevä-tyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

se mikä ei tapa se vahvistaa. Ei kannata toivoo hukata, koska se voi sut lopulta pelastaa.
 

Tiedän et mä valehtelin.
-loukkasin.
Tiedän että väärin tein.
Kun vähättelin.

Tiedän kuinka tekopyhä olin.

Tiedän että mennyttä ei takas saa.
Mutta tekisin toisin,
jos voisin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot