milla

Runoilija itkevä-tyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

se mikä ei tapa se vahvistaa. Ei kannata toivoo hukata, koska se voi sut lopulta pelastaa.
 

Se on vaa pinta raapasuu,
mitä muille jää kätee.
Ne ei voi ikin nähä sitä,
mitä sä pääset näkee.
Sä näät mun todellisen sydämmen,
sä tunnet mut yli odotusten.
Melkee ennustat mun sanat,
tuntuu kyl vähä friikkaavalt.
Miten joku voi tietää musta noin paljon
ei muuta ku et arvostan sua,
sen mä sanon.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rupes itkettää ja riipaisi kauniisti! <3

Rupes itkettää ja riipaisi kauniisti! <3

 

Käyttäjän kaikki runot