sekaisin

Runoilija itkevä-tyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

se mikä ei tapa se vahvistaa. Ei kannata toivoo hukata, koska se voi sut lopulta pelastaa.
 

Must tuntuu oudolt, niin tyhjältä.
Niinkuin joku osa puuttuis mun sisältä.
Mä en käsitä tätä.
En usein tunne tällästä, ei tää oo normaalia.
Oon ajatuksissa mut en tiedä mitä ajatella.
Kaikki ihan sekaisin, sikinsokin sinkoilee.
Pois mun päästäni pakenee.
Vaivun uneen, vaikka olen hereillä.
Kuulen puhetta mut en sitä ymmärrä.
reagointi kyky hukassa, mutta missä?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tähän voisin samaistua :)
Hyvä runo, pidin :)

tähän samaistun erittäin hyvin..
"Oon ajatuksissa mut en tiedä mitä ajatella." tuo etenkin.. pysäyttää. kiitos tästä.

Tähän voisin samaistua :)
Hyvä runo, pidin :)

tähän samaistun erittäin hyvin..
"Oon ajatuksissa mut en tiedä mitä ajatella." tuo etenkin.. pysäyttää. kiitos tästä.

 

Käyttäjän kaikki runot