Villiomena.

Runoilija Basara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2007
Viimeksi paikalla: 10.12.2019 9:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Haluaisin olla 
             lasienkeli. 
Ei huolia. 
 
Omenankukkia hiuksissani,
sinun asettamiasi,
minä tanssin
tanssin
ja tanssin,
ja sinä hymyilit
auringonkulta kasvoillasi.

Mutta miten katoavaista
onkaan
elämä,
omenankukat,

me kaksi
omenapuiden katveessa.
Selite: 
Elämä - kuolema.
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin kaunista ja surullista,
elämä kohtelee meitä joskus
kovin kourin, ja me voimme
vain muistella onnenhetkiä.

Kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot