Hauras, särkynyt

Runoilija Basara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2007
Viimeksi paikalla: 10.12.2019 9:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Haluaisin olla 
             lasienkeli. 
Ei huolia. 
 

Onnellisten aikojen muisto,
kuin kaunis uni olisi vaihtunut painajaiseksi,
hauras onnemme sirpaleiksi,
joita epätoivoisesti yritän liimata,
jotta vielä kerran
voisin tuntea itseni kauniiksi

      halutuksi
tärkeäksi
sinun omaksesi
Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot