Joku muu.

Runoilija Basara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2007
Viimeksi paikalla: 10.12.2019 9:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Haluaisin olla 
             lasienkeli. 
Ei huolia. 
 

Kuinka vaikeaa onkaan luopua.
Kuinka vaikeaa on yrittää unohtaa kaikki ne
kauniit yhteiset hetket, laiskasti alkavat aurinkoiset sunnuntait,
ikuisuuden mittaiset kaipuun hetket,
jälleennäkemisenriemu ja suudelmat.

Kuinka helppoa on jäädä,
vaikka sinä revit minut kappaleiksi
välinpitämättömyydellä ja itsekkyydellä,
vaikka sinun pitäisi tietää,
että minä olen herkin kaikista,
se, joka hajoaa osiksi,
nanohiukkasiksi,
tomuksi, jonka joku muu ehkä lakaisee pois.

Se joku muu, joka lämmittää sinun lakanasi.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot