Elävältä syöty.

Runoilija Basara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2007
Viimeksi paikalla: 10.12.2019 9:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Haluaisin olla 
             lasienkeli. 
Ei huolia. 
 
Anna
minun
olla
jotta
kyyneleiltäni
näkisin
miten
sinä
syöt
minua
e l ä v ä l t ä.
Selite: 
Jokaikinen kerta nakerrat pienen palan minua.
Kategoria: 
 

Kommentit

Pysäyttävä. Ajatuksia inspiroiva.

kohtalokas eli hyvä

ihanan taiteellinen

Hieno!

 

Käyttäjän kaikki runot