kaunis elämä.

Runoilija Basara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2007
Viimeksi paikalla: 10.12.2019 9:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Haluaisin olla 
             lasienkeli. 
Ei huolia. 
 

kylmä jää polvieni alla
näen edelleen ne punaiset valot
,,lähtösi helvetilliset jäljet,,
syöpyneinä verkkokalvoilleni

enkä voisi olla enempää peloissani

ja sen jäätävän pakkasyön muisto
joka edelleen elää meissä
voisinpa pyyhkiä sen pois
niinkuin olen voinut pyyhkiä pois
kyyneleet, joita vuodatimme
kuin yhteistä verta yhteisestä sydämestä
yhteisestä ruumiista ja yhteisestä elämästä

-- toivottavasti vielä joskus kauniista.

Selite: 
Joskus teemme typeriä asioita ja satutamme toisiamme ajattelemattomuuttamme. Rakastan silti.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot