Unohtamisen vaikeudesta

Runoilija Basara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2007
Viimeksi paikalla: 10.12.2019 9:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Haluaisin olla 
             lasienkeli. 
Ei huolia. 
 

ehkä joskus opin unohtamaan,

sanoin
rakkauden valuessa hiljalleen,
loppumattomasti
hiekkana sormieni lomasta

ja kun pelko sai otteen --
puristi luisen kouransa
kiivaasti lyövän sydämeni ympärille ...

... minä todella

annoin itseni unohtaa
ja vaipua unohduksen untuvaiseen syliin.

Selite: 
Keräsin palasia sieltä täältä ja kirjoitin pikaisen minuuttirunon, joka kertoo kuitenkin aidosta tunteesta. Elämä - yksinäisyys
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot