Tienhaarassa

Runoilija pesusienipilvi

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 28.4.2010
Viimeksi paikalla: 11.7.2022 22:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 

Tässä tilanteeni,
elämäni
kuluttaa.

Pääsen irti jos
luovutan,
joten siinä on
valinta,

palaakko loppuun,
palatakko alkuun?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot