Nyt

Runoilija pesusienipilvi

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 28.4.2010
Viimeksi paikalla: 11.7.2022 22:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 

Älä kiirehdi, älä jarruta
elät nyt, tässä,
et huomenna, et eilen.

Ei väliä mitä olit, mistä tulit,
mitä sinusta tulee, minne menet,
sillä se hetki ei ole tämä.

Tämä hetki on ikuisesti meidän.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot