Kuunsilta

Runoilija pesusienipilvi

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 28.4.2010
Viimeksi paikalla: 11.7.2022 22:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 

Taas tänään istun yksin iltaa
katson järvelle kohti kuunsiltaa
mietin jos se kannattaisi minne
sitä pitkin vaeltaisimme

ja vaeltaisitko sinä edellä
tulisitko perässä vai vierellä
ja jos vierelläni kenkiäsi kastelet
vain seurana vai kanssaniko astelet.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot