Kaikki muu on turhaa

Runoilija pesusienipilvi

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 28.4.2010
Viimeksi paikalla: 11.7.2022 22:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 

Mitä vien mukanani kun kuolen,
seilaan tuntemattoman tuolle puolen?

Tuli rakkaudesta reikä reppuuni,
tippui tielle onnellisuus, epätoivo ja tuuri.

Mitä jäljelle jäi, oli reikäinen reppu
rakkauden tyhjentämä, täydentämä heppu.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoinen

oijoi! ympyrä sulkeutuu. onpa oivaltava.

Hieno!

 

Käyttäjän kaikki runot