Materiaan ja kiireeseen hukkuu

Runoilija YönKirahvi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.10.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

en jaksa kertoa itsestäni mitään.
 

Vitusti materiaa
Bittikarttoja, kaapeleita
asioita joita ei naiset tajua
Pahanmakuista massaa ja donitseja

Paineita
Kiireitä
Koulua
Töitä

Ei ihme
että joskus unohtaa
mikä on oikeesti tärkeetä
Siksi en päästä sua
Aamuisin lähtemään sängystä
Silloin olet vain minun

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot