kiinni toiseen kasvua

Runoilija YönKirahvi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.10.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

en jaksa kertoa itsestäni mitään.
 

Jos olisit vakaa
kuin muuri kivinen
olisin köynnös
ehkä ruusuinen
ja kasvaisin sinuun kiinni
irti päästämättä
kunnes kuihtuisin pois

Mutta oletkin muuttuva
kuin vesi
meressä, joessa tai järvessä
sinuun on vaikea kasvaa kiinni näin
silti, jos uskallan
tarpeeksi syvälle sukeltaa
on siellä vakaa pohja
johon voin juureni kasvattaa
ja sitten myötäillä aaltojasi.

Selite: 
Harva ihminen on vakaa, ei siinä mitään. On vaan opeteltava elämään tilanteen mukaan
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot