Nimetön

Runoilija YönKirahvi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.10.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

en jaksa kertoa itsestäni mitään.
 

En enää osaa olla
kun sinä halusit olla toisen
ja minä sinun
olin riittämätön - huono
sattuu, vihaan peilejä ja vaatteita
etenkin itseäni

nyt sinä tääs haluat minut
mutta minun on vaikea uskoa
että onnemme on totta
saan imuroida sun lattiaa ja pedata meidän sänkyä

mutta miksi en herätä suuria tunteita
niinkuin muut
nätimmät tytöt?

Selite: 
äh
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot