Nimetön

Runoilija YönKirahvi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.10.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

en jaksa kertoa itsestäni mitään.
 

Hei rakas,
sä oot tulta
Niin kuumaa,
etten malta olla

Haluan koskea
Sun kermanvaaleaa ihoa
Tuntea sen mun ihoa vasten

Havahdun taas omaan huutooni
Sä tunnut taivaalliselta

En tiennyt rakastavani elämää näin paljon
Painat mua pehmeyteen
yhö syvemmälle

FLY AWAY

Sinä omistushaluinen
kätesi peittää huutoni
Hymähdät voitonriemuisena
ja lihaksesi rentoutuvat

Jäisit hetkeksi
Odotat että hengitykseni edes tasaantuu
Nyt kai on kohteliasta nousta

Jäisit

En pakota
Taidan taas ahdistaa sinua
läheisyyden tarpeellani
enkö pystynytkään karkoittamaan arjen murheita?
Ei sitten.
Kai silti rakastat minua
Vaikka en räjäytäkkään tajuntaasi
Niinkuin teit juuri minulle

Selite: 
Saatanallisia pitkiä tekstejä :DD
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot