Ahdistelija

Runoilija YönKirahvi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.10.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

en jaksa kertoa itsestäni mitään.
 

Älä ahdistele!

silitin vain vatsaasi

En kose
Olen hiljaa
En ole ollenkaan

Älä viitsi suuttua!

En suuttunut
Olin ahdistelematta.

Silitän vatsaasi
Minä rakastan sinua

Niin minäkin sinua

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot