Nimetön

Runoilija delioncourt

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.8.2006
Viimeksi paikalla: 9.10.2020 2:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olisi tuhansia sanoja sanottavana,
pelko, ja toivon ettei olisi enempää

pakkaspäiviä ja minä haluaisin lähteä kävelyille kanssasi

En laske päiviä enkä kuukausia,
(kohta tulee 7kuukautta)
En mieti kellonaikoja tai tulevaisuutta,
(herätään aina vasta illalla)
meidän ikämme on vain numeroita ja todellisuudessa
ehkä liian montakin,
välittämättä

tukahduttamisen tunne, kun ei ole toisen kanssa
ja rakkausrippeet jossakin puolitiessä

olen 19 vuotta liikaa pettymyksiä

sydän avautuu liian helposti
ja seinämät voisivat nousta joskus ylemmäksikin,
oman elämän kadotus
ja pelkotilojen kasvu

ehkä sitä voisi lakata olemasta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kun ihminen ikääntyy, niin pettymykset häipyvät huis hiiteen...

Joo kyllä se on täälä siihen laihin.

Tai en oo nyt kuitenkaan ihan varma oliko ton biisin laulaja sittenkään Fredi. Kyllä kyseessä on joku muu laulaja.En vain nyt muista hänen nimeään tältä istumalta.

Sanat eivät riitä kertomaan tuskin niitä tarvitaan.Riittää,kun sä hiljaa oot mun ja mä sun kokonaan...Tää on yhdestä Fredin vanhasta biisistä ja tuli mieleen mulle tosta runon eka rivistä.

haikea runo

Pelkoa, unohtamista, muistoja.
Tykkään tuosta toteutuksesta erityisesti:

"En laske päiviä enkä kuukausia,
(kohta tulee 7kuukautta)
En mieti kellonaikoja tai tulevaisuutta,
(herätään aina vasta illalla)"

 

Käyttäjän kaikki runot