Hunajamaito

Runoilija delioncourt

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.8.2006
Viimeksi paikalla: 9.10.2020 2:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

aamut kanssasi määrittelevät olemassaoloni

olen meinannut monta kertaa sanoa olevani rakastunut
olenhan melkein tukehtunut takiasi

en halunnut pestä sinua pois hiuksien takuista tai vaatteista hunajamaidolla
en tekemäsi jäljen vatsasta katoavan

haluaisinkin sinun lukevan päiväkirjaani jos se saa sinut rakastamaan minua

olen hukassa ja tietämätön
en siksi, koska en tiedä mitä haluan
vaan siksi, koska tiedän mitä en halua

olla ilman sinua

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Söpöä:)

kivalla tavalla kirjoitettu. Pidän.

Herkkää ja kaunista!

 

Käyttäjän kaikki runot