kartta meihin

Runoilija delioncourt

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.8.2006
Viimeksi paikalla: 9.10.2020 2:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

olen liian tottunut sinuun ihoosi ja tuoksuusi

jota en haluaisi koskaan pestä pois minusta

osaan kaikki lauseesi ulkoa ja käsivarsiesi suonet muodostavat tutun kartan

kaikki sinussa saa minut sekaisin

ja äkkiä näen jotain, mitä en ole koskaan pelännyt
näen sinut ja niskasi raapimisjäljet jotka aiheutin

onko tosiaan niin,
että jos minä haluan ja rakastan, en kuitenkaan voi tehdä niin sinunkin puolestasi?

Selite: 
rompopopom rompopopom rompopopom
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin se juuri on, rakkauden tuskallinen totuus. Sen kanssa on elettävä. Hieno runo.

Man down?

hyvin kaunista, vertauskuvallista, eloisaa, kiinnostavasti etenevää - sanat ei riitä!

lopetus pysäyttävä, oivallus ja totuus

 

Käyttäjän kaikki runot