Unettomat yöt

Runoilija delioncourt

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.8.2006
Viimeksi paikalla: 9.10.2020 2:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katsotaanko tähtiä talviyönä katoluukusta rekkojen pysähdyspaikalla?
Valvottiin silloin koko yö

ehkä kaksikin

vein sinut aamuisin kouluun
sinun BMW:lläsi ja palattiin aina
takaisin sänkyyni nukkumaan. Värikkääseeen unelmaan liian suuren tyynyn kanssa

olin monta päivää menemättä kouluun silloin

missä vaiheessa aloin juosta pakoon?
Se taisi olla silloin, kun rakastuit minuun ja pidit kiinni usein kovaa

ethän sinä mitenkään voinut tietää, että teen niin aina.
Ethän sinä mitenkään voinut
tietää, että salaa minä kaipasin jonnekkin toisaalle, jotakin muuta, vaikka pidinkin sinusta paljon

joinakin päivinä liikaakin

nyt makaan yksin twister-petivaatteissa ja hengitän ikkunatiivisteistä kylmää ilmaa jotta aamulla olisi kurkku kipeä

ettei tarvitsisi mennä kouluun

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mennyttä aikaa muistellen...

 

Käyttäjän kaikki runot