Poika

Runoilija Henrik Pieni

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.7.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pistä poika tanssimaan ja poju tanssii
 

Nauroin nauruni
Pysähdyin miettimään sitä
Mikä nauratti ja mitä
Pieni poika toisenlainen hyppäsi sohvalta uhoten
Polvet pienet tuhoten
Hymy huulin kipunsa suri
Hampaat vasta puhjenneet yhteen puri
Nuoren isän sydän suli
Toiko on se poika joka minusta tuli

Selite: 
Pojat on poikii Mutta tytöt niitä liikuttaa
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidän runosta. Hyvä teksti.

 

Käyttäjän kaikki runot