Rakas

Runoilija Henrik Pieni

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.7.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pistä poika tanssimaan ja poju tanssii
 

Kauniit muistomme
Rakkauden täyttämät puistomme
Kynttilöillä ympyröity kylpyamme
Mitä me enää odotamme
Saisinko sinut vieteeni ottaa
En voi sinua rakastumaan pakottaa
Täytyy vain omaa sydäntäni sulle raottaa
Antautua täysin sulle
Voisitko olla se yksi ja ainoa mulle

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot