Bad Company

Runoilija Henrik Pieni

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.7.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pistä poika tanssimaan ja poju tanssii
 

Kävelykyky multa lähti
Se miina kun jalkojeni alla räjähti
Joka yö unessa sitä iltaa mietin
Miten tapahtumaa edeltävän illan vietin
Vuoteessani paikallinen kylähuora
Yöpöydälläni kokaiinista tehty viiva luotisuora
Jälkitiloissani harhaan astuin
Siitä virheestä omaan vereeni kastuin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot