Moklobemidi

Runoilija Henrik Pieni

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.7.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pistä poika tanssimaan ja poju tanssii
 

Kommentti oli runo siis

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kirkas katse
Vapauden tunne
Syke sydämen puhtaan ja viattoman
Saa aikaan painovoiman
Rakkauden palavan
Jonka liekki ei vaan
Tukahduttamalla edes
Hiivu...

I love U
H
 
 

Käyttäjän kaikki runot