Pianisti

Runoilija Henrik Pieni

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.7.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pistä poika tanssimaan ja poju tanssii
 

Kateellisuus täällä meitä johtaa
Jollain on jotain enemmän ja tässä kohtaa
Kulta timanttia vähemmän hohtaa
Katellisuus sun silmät sokeiksi vie
Onko se se sun valitsemasi tie

Jollain on tommonen ja todella hieno
Mulla on vain kymmenen sormea ja piano

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot