Minunlainen kertakäyttösuhde

Runoilija Poika

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 24.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kauniin minuutin jälkeen on jo liian myöhäistä.
 

Saanhan katsella rakkautemme pallonmuotoisia pilviä unelmoiden likaisesta huomisesta?
Sanon sinua rakkaaksi, vaikka en tunne mitään.
Eilenkin ystäväsi oli minunlainen kertakäyttösuhde.

Tyhjä ja arkistoitu pääni sekoittuu kuin tämän aamun alkoholijuomasi.

'It's just alcohol, you know me'

Katson kuinka poltat viimeistä savukettasi.
Täyteläiset huulesi painautuvat savukkeeseen kuin me eilen toisiimme.
Se on osa seksikästä menneisyyttämme.
Tulevaisuus?

Sitä ei tule, sillä olenhan sinun kertakäyttösuhde.
Halpa sellainen.

Selite: 
Olen lukenut Otto Grundströmin 'tähtiotsaa' ja runoni ovat saaneet pieniä vaikutteita kirjan runoista. Sillä halusin kirjoittaa erilaista tekstiä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullinen ja vetoava runo seksisuhteesta ilman rakkautta! Tästä tulee hyväksikäytetty
tunnelma!

voi härrekyyd miten upea. tykkään tästä paljon.

todella upea runo. ihastuin heti tähän :)

 

Käyttäjän kaikki runot