Alastomuuden talviaamu

Runoilija Poika

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 24.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kauniin minuutin jälkeen on jo liian myöhäistä.
 

Lisää minut omaan historiaasi tulitikkujen lailla sytyttäessäsi tupakan.

Kylmä talviaamu viilentää luitani ohuen nahkani alla ollessani alasti sängyssä lumen tuiskuttaessa avoimesta ovesta.

Johon toteat:

'Tänne tarvitaan raikasta ilmaa seksin sijasta'

Aamupahoinvointini alkaa muuttua jo harmaaksi arjeksi.

Huomenna ostan raskaustestin ja katson sen tulosta tunnin verran.

Kohtalo, taitaa näyttää siltä, että kannan sisälläni vieraan lasta.

Selite: 
Halusin kovin kirjoittaa, mutta lopputulos. Siitä en tiedä D; Kertokaa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot