Viimeinen laiva kohti tuntematonta

Runoilija Poika

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 24.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kauniin minuutin jälkeen on jo liian myöhäistä.
 

Viimeinen laiva jätti meidät jälkeensä,
sanomatta mitään,
äänettä.

Tunteidemme lapioidessa,
kaunista hiljaisuutta pois
päädymme samalle hautausmaalle,
kuin satamalaiturin siniharmaat isoäidit
jättäen ilman tuoksumaan pullalta.

Jos osaisin tarttua sinuun
yhtä hyvin kuin eilen.
Tarttuisin.
Mutta sinä vain naurahtaisit,
ja sanoisit:

Myöhäistä

Selite: 
jotain nihkeää tekstiä ilman inspistä
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella hyvä runo. Tykkäsin hirveesti. Lopetus toimii loistavasti ja kruunaa muutenkin hyvän runon. Sun tyyli kirjottaa on mukaansatempaava, tykkään. (:

Kaunis!! ;)
Ihania lauseita..
Pidän. :D

 

Käyttäjän kaikki runot