Taivaankulkijan pojan muistelmia

Runoilija KigaWeirdo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yritän ymmärtää maailmaa ja ihmisiä parhaani mukaan. Joskus liiaksikin, luulisin.

 

Kaukana kaukana kuparikaivos
piikivessä jadehelmiä,
härällä olutta veressä
ja sateenkaaren takana

kallioiset kasvosi
hopearaameissa

muistan vain ne
ja tuoksut mintun, rosmariinin sekä teepuun

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaukaisen maan tunnelmissa.Kaunis runo:)

 

Käyttäjän kaikki runot