Myrskylinnulle

Runoilija KigaWeirdo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yritän ymmärtää maailmaa ja ihmisiä parhaani mukaan. Joskus liiaksikin, luulisin.

 

Voisin kuunnella sinua
pimeydessä tunteja
rouheaa ääntäsi
katsella kaunista niskaasi

on hienoa tuntea
naurusi rintalastalla

silmäni luon
hartialinjaasi
niiden välihin
ihon nukkaan, lapakuoppaan, hautaan kasvoni

uskallanko huokaista
ennen tipahdusta nuolaista?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot