Hentoja

Runoilija KigaWeirdo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yritän ymmärtää maailmaa ja ihmisiä parhaani mukaan. Joskus liiaksikin, luulisin.

 

Katselen sua läheltä
kaihda en myöntää vilkaisuja
jotka eivät ole kovin sallittuja

mutta kun et kielläkään,
en voi muuta kuin miettiä:

Ihosi on hento niin
taipuuko se huokauksiin?
Saisiko sitä joskus hivellä,
sinua pitää hyvänä?

Rakastaa kuin vertaistaan,
kun parempaa ei pysty antamaan
vaikka lähempi oot tuulen henkäystä
kuin minua, niin raihnaista

vielä nojaatko sä kohti mua,
vielä ojennatko käden?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno runonen :)

 

Käyttäjän kaikki runot