Appalakkien kevät

Runoilija KigaWeirdo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yritän ymmärtää maailmaa ja ihmisiä parhaani mukaan. Joskus liiaksikin, luulisin.

 

Tunnen laventelin tuoksun
juuri ennen, kuin satiinitikari pistää keuhkooni

korpin kynnet tarttuvat ranteisiini
se on niin suuri, että ne ovat kuin käsiraudat
iranilainen kahvini kaatuu pöydälle horjahtaessani

tuijotan hänen kaulassaan riippuvaa Ranskan liljaa
ja koristeellisesti kaiverrettuja puunappeja
hänen punaruskearaidallisessa villatakissaan

"Minä olen Appalakkien kevät", hän sanoo perisuomalaisella jämptiydellä
"ja sinä olet nyt minun vuoripuroni"

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot