Sulle rakkaani

Runoilija tammenterho

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tiedäthän sä kuinka sua rakastin,
ja rakastan yhä edelleen,
mä niin paljon vain sua halusin,
mut nyt vihdoin ymmärsin,
en riitä sydäntäs täyttämään,
siks pyydän, toivon nyt vain,
olethan onnellinen,
sun onnes mulle tärkeintä elämässä on,
lupaa mulle et onnellinen olet vaan,
niin onnea itsekin etsiä saan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot